VacuShape

Budán és a közeli kerületekben kizárólag nálunk!

vacushape-banner

Mi történik a VacuShape vákuumos alakformáló készülékben?

csepregi

Csepreg Éva énekesnő ajánlásával

Az edzés a VacuShape alakformáló készülékben gyaloglással futószalagon történik 30 percig, ez idő alatt a test problémás részei a vákuum kamrában találhatók. A váltakozó magas és alacsony nyomás hatására a vérkeringés fokozódik a bőr alatti kapilláris erekben, amelyekben szállítóeszközként elszállítja a zsírt az izmokba, ugyanis a zsír kizárólag ott égethető el. Az edzés folyamán felügyeljük a szívritmust azért, hogy mindvégig megmaradjon az edzés aerob jellege. Ennél ugyanis az energiaigény 80 %-a zsírokból, 20 %-a pedig cukrokból tevődik össze.
A vákuumal nem csak a zsírok anyagcseréje van aktiválva, de a nyirokrendszer is, ami biztosítja az anyagcserénél keletkező gázok elszállítását. A bőr erős vérellátása és jobb telítettsége oxigénnel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel pozitív hatással van a narancsbőrre. Rendszeres alkalmazás esetén a bőr finomabb és simább lesz.

AJÁNLÁSOK A LEGJOBB EREDMÉNYEK ELÉRÉSÉHEZ

 • vacushapeSokk terápia– legalább 20 alkalmazás, 3 x hetente, 6 hét folyamán az anyagcsere legjobb beindítasához. Az eredmények már 10 hét elteltével láthatóak, a bőr kisimul abban az esetben, amennyiben nem keletkezik azonnali súly és centiméter vesztés).
 • A gyakorlat mindössze 30 percből áll,ez elég a jó eredmény eléréséhez. A normális légköri nyomáson 20 – 30 perc gyakorlatozás elteltével jelentkezik a zsírégetés. Ebben a VacuShape készülékben ez az idő legalább 1/3-val csökken.
 • Dr.Hostýn tanulmányai– aki a VacuShape készüléket klinikailag tesztelte – kimutatták, hogy ajánlott 10-perces bemelegítő gyakorlatok végzése (szobabicikli, futópad, BodyRoll, szolárium stb.) a készülék használása előtt. Így a zsíregetés már az első perctől fellép a VacuShape készülékben, ellenben az ú.n.”hideg start” esetében ez csak a csak 6-10-ik perctől igaz.
 • A gyakorlat végzése idején szigorúan be kell tartani az optimális szívritmus (OTF) ellenőrzését, mert ez a pulzusszám, a test energiaszükségletét fedezi a 80%-ban zsír és csupán 20% szénhidrát égetésével, ami fontos a maximális eredmény eléréséhez. Képlet a megfelelő OTF kiszámításához:
  OTF=0,65 × (220 – az ügyfél életkora).
 • A maximális eredmény elérése érdekében javasoljuk – saját tapasztalatainkból kiindulva – a váltakozó vákuum P2 és P3 programokat. A legerősebb vákuumos P1 programot ritkán használjuk. A gyakoribb alkalmazás eredménye lehet a hajszálerek áttetszése a bőrön. Az állandó egyenletes nyomással dolgozó programok nem olyan hatékonyak, mint a váltakozó nyomással dolgozó programok.
 • Az alkalmazás előtt fogyasszon szénhidrátokban gazdag ételeket (rizs, burgonya, tészta vagy müzli).
  Az alkalmazás után fehérjéket (hal-, hús-, baromfi-, illetve tofu pl. zöldségekkel).
 • Tartsa be a rendszeres italfogyasztást! Képlet: (súly: 8) × 0,3 =? liter, beleértve a karnitine-t tartalmazó italokat, vagy kiegészítőket.
 • A gyakorlatot nem kell diétával kezdeni! Ha az ügyfél követi a fent említett ajánlásokat a testének elegendő energiatartalék áll rendelkezésére, és ezáltal a zsírégetés magasabb fokra emelkedik.
 • Ügyfeleinknek javasoljuk, hogy a gyakorlat végzése után ne menjenek szoláriumba, szaunába és ne végezzenek olyan gyakorolatokat, melyek extrém módon terhelik az alsó végtagokat.
 • A készülék használatához szükséges a könnyű öltözék, pl. vékony melegítő, sort nadrág, és sima talpú sport lábbeli.
 • A maximális hatás elérése érdekében alkalmazzon a gyakorlat előtt cellulitisz (narancsbőr) elleni krémet.