KARAFIÁTHNÉ PÓSFAI BEA

3K9C4836Okleveles Power Plate edző

A sport a mozgás, gyermekkorom óta életem fontos része. Sokféle sportágat kipróbáltam. Kezdetben kedvenceim közé tartoztak a labdajátékok és az atlétika. Számos diák és ifi. versenyt megnyertem.
Igyekeztem mindig kihozni magamból a lehető legjobbat.

12 éves koromban rám talált a számomra igazi nagy sportszerelem a cselgáncs. Ebben a sportban is rengeteg éremmel gyarapítottam eddigi kollekciómat. Válogatott szintig jutottam. Kitartásom és elhivatottságom töretlen volt. kétszer nyertem ifi. magyar bajnokságot. Ez idő alatt számos dolgot tanultam. A mindennapi edzés megtanított a megfelelő hozzáálláshoz, a küzdeni akaráshoz. Egy váratlan sérülés azonban megszakította sportpályafutásom, majd sok évnyi kihagyás után újból elkezdtem az edzést és a versenyzést. Az akarat a kitartás  és a küzdés eredményt hozott. 2012 óta masters kategóriában megnyertem az osztrák, a cseh, és a 3K9C4950szlovák bajnokságot, kétszer a nyílt magyar bajnokságot, valamint a 2014-es prágai európa bajnokságon bronzérmet szereztem. Cselgáncsban elvégeztem a megfelelő mestervizsgát, edzőként tevékenykedem.

Kiegészítő sportként a power plate edzéseket választottam. Okleveles power plate edző is vagyok. Véleményem szerint a sport sokkal több, mint csupán fizikai tevékenység. A sport egy életérzés, motiváció, szórakozás, kitartás, egészség.

” A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel veszíteni ”